Äntligen höst!

Sommarens sista härliga dagar och äntligen kom hösten! Detta är min bästa tid på året, full av energi från sommaren och förväntan inför en händelserik höst. Positiva vindar blåser över hela världen så kan timingen vara bättre för en nystartad konsultbyrå?

Jag känner mig så inspirerad, taggad, glad och förväntansfull inför att möta kunder och kandidater med min nya logga, hemsida och erbjudande. Med min erfarenhet, mitt nätverk och kunskap ser jag fram emot nya samarbeten och partnerskap. 

Mastalir är en konsultbyrå som hjälper dig oavsett om du är en startup, scale up eller wake up, med executive search och second opinion av ledare. Vi utformar uppdragen tillsammans och lägger tid på de delar som kräver fokus just hos dig. Min värdegrund vilar på två delar, fler kvinnor på ledande positioner och det är roligare att arbeta med företag som gör gott för samhället. 

Jag kommer fortsätta samarbeta med mina kompisar på Source och NGS Group, men även med andra partners, ingen nämnd ingen glömd. Som vanligt finns jag på plats där jag behövs, ser verkligen fram emot att resa över landet igen.

Kalendern är just nu full av möjligheter, ring eller skriv så snackar vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *